PALVELUT

Metsätyö Peltomäki tarjoaa puunkaato- ja metsuripalveluja pääasiassa Uudenmaan alueella. 

Päätoimialueina ovat Järvenpää, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen, Askola, Kerava, Vantaa, Porvoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Espoo sekä Helsinki.


Pihapuunkaadot 

Pihapuunkaadon hinta määräytyy arviokäynnin perusteella ja hintaan vaikuttavat kaatotapa ja kaadon vaikeusaste. Puun karsinta kuuluu kaadon hintaan. Halutessanne voimme sopia puun katkonnasta ja poiskuljetuksesta.  

Metsänhoitopalvelut

Metsänhoidolliset työt tehdään aina myös arviointimittausten jälkeen. 

Voit hakea metsänhoidolle METKA-tukea 1.3.2024 alkaen. Lisätietoja METKA-tuesta metsakeskus.fi -osoitteesta. Voit saada taimikon ja nuoren metsän hoidon tukea, kun hoidat metsäsi taimikkoa tai nuorta kasvatusmetsää. Tukea voidaan myöntää seuraaviin metsänhoitotöihin: taimikon varhaisperkaus, taimikon harvennus, nuoren metsän harvennus, verhopuuston poisto ja verhopuuston harvennus. Tuki on 200 euroa hehtaarilta tai 300 euroa hehtaarilta, mikäli pienpuuston korjaamisen vähimmäisvaatimukset täyttyvät.

Lisäpalvelut

Lisäpalveluihin kuuluu erilaiset puunkaatoon liittyvät siivoustyöt, oksien kasaus, puiden pinoaminen, rungon ja oksien poisvienti, polttopuiden teko ja pinoaminen yms. Suurempien määrien poiskuljetuksessa sekä kantojen jyrsinnässä käytetään yhteistyökumppanien palveluita. Mikäli teillä on kiinteistönhoidollisia tarpeita, älä epäröi kysyä! 

Maksuton arviointikäynti

Maksuton arviointikäynti 50 kilometrin säteellä Järvenpäästä.   

Vastuuvakuutus

Metsätyö Peltomäellä on vastuuvakuutus, joka kattaa vahingot 1 000 000€ asti. 

Kotitalousvähennys

Saat palveluista kotitalousvähennyksen, sillä yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Yritys on ilmoitettu myös Kaupparekisteriin.

Keravan omakotiyhdistys

Metsätyö Peltomäki on toiminut vuodesta 2022 saakka Keravan omakotiyhdistyksen jäsenyrittäjänä ja tarjoaa omakotiyhdistyksen jäsenille -10% alennusta työn hinnasta. Jäsenedun saat todistamalla jäsenyytesi.

Mikäli haluat Metsätyö Peltomäen jäsenyrittäjäksi myös teidän yhdistyksellenne, älkää epäröikö olla yhteydessä!